b'SPREEKBUIS december 2021 SPREEKBUIS december 2021Hans Verschure is catering manager van hetMarcus van Facilicom. Hij brengt voor ons alle cateringver-Albron catering team dat het Caf@work runt.zoeken rond op de site. Is er tijd over dan help ik mijn Samen met Leonie, Monique, Patricia en Jennycollegas in de keuken met alle voorbereidingen voor het zorgt hij dat wij goed gevoed ons werk dagmenu.kunnen doen. We nemen met hem een kijkje in09:30 de keuken.Ondertussen zijn de andere collegas gearriveerd, Monique en Patricia. Op maandag komt Jenny ook werken tot haar pensioen 1 december 2021. Door de gespreide aanvangs-tijden van mijn teamleden, drinken wij nu gezamenlijk even een kopje koffie of thee. Ondertussen nemen wij de komen-de dag(en) door. Tevens maken wij de menuplanning voor Een kijkje de week erop. Na de koffie wordt de laatste hand gelegd Hans Verschureaan het dagmenu, en een collega gaat nu langs negen koffieautomaten in het hoofdgebouw, om deze te verzorgen, schoon te maken en te vullen. Dit gebeurt dagelijks.in de keuken 10:00counter, snacks bereiden, spoelkeuken. Rond 12:00 uur is Voor mij even tijd voor alle bijkomende administratie. Op kantoor verwerk ik in het Albron-computersysteem onzehet ook spitsuur voor alle catering-aanvragen, die ik gewerkte uren per dag. Alle aangevraagde catering wordtrondbreng in het hoofdgebouw of weer ophaal. Zijn er 06:15 online verwerkt, zodat alle gemaakte kosten worden door- middagaanvragen dan besteed ik daar alle aandacht aan Ik vertrek met de auto vanuit Zwijndrecht, richting Botlek.Ik lees alle emailberichten, waar ook nog cateringverzoekenbelast aan de juiste Huntsman-afdelingen. Ik maak deom deze tijdig klaar te hebben staan. Rond half twee loopt Dit stukje rij ik nu alweer sinds maart 2016. Sinds januaritussen kunnen zitten. personele planning voor de komende dagen. de lunch af, en ga ik met het team zelf lunchen.2018 met heel veel plezier in het Cafe@Work.08:0011:0014:0007:00 In de keuken wordt een begin gemaakt met alle voorberei- Het team legt samen met mij de laatste hand aan alleNa de lunch sluit ik met het team de dagelijkse operatione-Meestal arriveer ik net voor mijn collega Leonie, waarmee ikdingen voor de lunch. Dagelijks wordt er in het Cafe@Workvoorbereidingen voor de lunch. Het eiland wordt ingerichtle werkzaamheden af. Alles wordt afgewassen, counter dan samen opstart. Als eerste de koffiemachine in heteen wisselend dagmenu gepresenteerd door het catering- voor de gasten. Serviesgoed wordt klaargezet, en voorwordt schoongemaakt en bijgevuld. Keuken en spoelkeu-Cafe@Work aanzetten, voor de vroege vogels en natuurlijkteam. Dit menu wordt in samenwerking met het Albronlunches op de fabriek worden alle benodigde materialenken worden gezamenlijk schoongemaakt en afgesloten. testen we de koffie of deze goed smaakt.Langzaam aanhoofdkantoor gemaakt rekeninghoudend met de wensenklaargezet voor transport. Tegen 15.00 uur wordt er geroepen: Klaar naar huis!,komt het cateringteam binnen, dat voor deze dag is inge- van onze gasten. Zelf hou ik mij in de ochtend voornamelijken Leonie, Monique en Patricia sluiten hun werkdag af. pland. Nadat alle apparatuur is opgestart in de keuken,bezig met alle Banqueting-aanvragen. Denk hierbij aan de11:30counter en spoelkeuken, worden via het Axxerion- koffieservice bij vergaderingen en bijeenkomsten. OokStart van de lunchpauze. Tot half twee is de counter geo- 15:00 reserveringssysteem bij Huntsman alle Banqueting- worden door mij alle aangevraagde lunches in zowel hetpend voor onze gasten. Zelf loop ik tijdens de lunchtijden inIk sluit mijn werkdag af met alle administratieve taken, aanvragen voor deze dag bekeken, en worden de takenhoofdgebouw als op de site besproken met mijn collegas.het uitgiftegedeelte rond of ondersteun in de taken, waardenk aan controle gewerkte uren, omzetverwerking mid-verdeeld.Zijn er aanvragen voor de site, dan heb ik even overleg metop dat moment hulp gewenst is, denk aan; bijvullen dels kassaregisters en administratie. Geregeld heb ik in de middag overleg met Facilicom of met mijn Operationeel Manager van Albron om de lopende zaken te bespreken. Ook gebruik ik deze tijd om voor Huntsman banque-ting-verzoeken uit te werken, voorstellen te doen of om in overleg passende catering uit te kunnen voeren. Hierna is het tijd om bij onze leveranciers bestellingen te plaatsen.15:30 Einde van de werkdag. Net voor de files weer richting Zwijndrecht. Om de werkdag even los te laten, met een lekker muziekje (NPO Radio2 of Latin), huiswaarts. Daar wachten altijd wel kleine klusjes, of wordt er tijd vrijge-maakt voor een stevige wandeling. En is het redelijk droog weer, dan ben ik in de tuin te vinden. Mijn ontspanning haal ik dan ook uit muziek, wandelen, buiten zijn en (passief) sport volgen.6 7'